Bezoek de infosessies van VAN IN in maart!

In maart organiseert Uitgeverij VAN IN haar infosessies. Tijdens deze sessies bieden ze meer info over de nieuwigheden voor een hele hoop vakken in het secundair onderwijs. Daarnaast geven twee gastsprekers toelichting bij de onderwijshervorming en haar transversale doelen.

Tijdens de Van Infowijzer krijg je ook de kans om een sessie over diddit te volgen. Diddit is het populaire online leerplatform van Uitgeverij VAN IN. Voor de gevorderde leerkrachten is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de aanwezige diddit-experts. Specifiek voor de leerkrachten Nederlands wordt er een workshop rond literatuur georganiseerd.

Dit alles vindt plaats op 7 geweldige locaties verspreid over heel Vlaanderen. Bovendien zorgt VAN IN ervoor dat je tijdens het evenement tijd kunt nemen voor je lunch of avondmaal met een stukje pizza en een drankje.

Ben jij al ingeschreven? 😉

Schrijf me in

Uitgeverij Van In
Organisatie

Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken

Registreren vraagt maar één minuut.
Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou
  • gratis lesmateriaal;
  • voor alle leeftijden en vakken;
  • makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp.
Registreer   Veilig en gratis
Je bent al lid? Meld aan
Niveau en vak
secundair 1e graad a en b
aso 2e, 3e graad
bso 2e, 3e, 4e graad
kso 2e, 3e graad
tso 2e, 3e, 4e graad
Geschiedenis - ArcheologieLevensbeschouwing (erkende godsdienst, zedenleer)Politieke en sociale wet. - MaatschappijleerEngelsNederlandsFransWiskundeNatuurwetenschappen
ander
Mens en samenleving, financiële en economische geletterdheid
Info
Aankondiging
Bijgewerkt: 11-02-2019
Nummer: 89811
Categorie
Aanbod organisatie
Trefwoorden
BIOgenie+C'est partiCurieusDidditeconomische geletterdheideindtermenfinanciële geletterdheidFormule 1infosessieInfowijzerklaspraktijkleerwerkboekMens en samenkevingMikSNW voor jouNW voor jou GO!onderwijshervormingOptimaal GO!PienterSolarSTORIATechnoScoopTRACKTraject Nederlandstransversale doelenuitgeverijUitgeverij Van InVan Inworkshoptalen